Topteam en Van Dam

Topteam onder de pannen, Van Dam naar Zundert

Jens van Dam, hier op archiefbeeld, speelt komend seizoen voor Kippenpan.nl in Zundert. Foto © Marcelle Davidse
Jens van Dam, hier op archiefbeeld, speelt komend seizoen voor Kippenpan.nl in Zundert. 

VLISSINGEN - Voor het Topteam dat in de eredivisie uitkomt ziet de toekomst er weer wat rooskleuriger uit. Nadat Nico Peeters, lokaalhouder van ’s Lands Welvaren en geldschieter, de sponsoring had stopgezet, moest het team op zoek naar een nieuwe speellocatie. Die heeft het nu gevonden in Rosmalen.
Joop van den Oudenhoven 17-06-20, 19:24 Bron: PZC
De thuiswedstrijden worden voortaan afgewerkt in Sportfoyer De Hazelaar. De leden van het Topteam - Peter de Bree, Robert van Stevendaal, Danny Walhout en Johan Devos - waren er snel uit met Piet de Jong, teamleider van De Hazelaar. Het team dat onder de naam ’s Lands Welvaren/Reedijk uitkwam moet nog een nieuwe naam invullen.

Peter de Bree Peter de Bree © PZC
 
Dat wordt waarschijnlijk De Hazelaar/Reedijk. ,,Rosmalen is wel een eind weg om je thuiswedstrijden te spelen, maar we zijn eraan gewend om te reizen‘’, aldus Peter de Bree. ,,We zijn blij dat we onder de pannen zijn en kunnen blijven spelen.’’
Jens van Dam, van het opgeheven Pearle Opticiens, speelt komend seizoen in de eerste divisie driebanden voor Kippenpan.nl in Zundert. De biljarter uit Sas van Gent gaat in BC Den Hoek spelen. Kippenpan.nl was afgelopen seizoen tegenstander van Pearle. Beide teams troffen elkaar één wedstrijd voor de competitie werd stilgelegd. Het werd toen 4-4.
Nadat ik een bericht op Facebook had geplaatst kwamen er al snel enkele reacties
Jens van Dam
,,Het is mooi dat ik zo snel een team heb gevonden’’, zegt Van Dam. ,,Nadat ik een bericht op Facebook had geplaatst kwamen er al snel enkele reacties. Zundert werd de keus en het klikte meteen. Het is een mooi team, in een mooie accommodatie.’’